Twerk Twerk

CC8AF1A3-07DA-4515-AF1F-046695C39CEC

La primera vegada que vaig sentir parlar de booty dance o twerking reconec que només vaig tenir que prejudicis, tot i trobar espectaculars aquells moviments de malucs tan energètics, tan foc. La segona vegada, va ser en els posts de la @martamunyozdansa . Finalment, em vaig animar a provar-ho al juliol passat en uns intensius de Booty a ritme de Reggae i al bosc! I SORT QUE HO VAIG FER!!

Fa 17 anys que ballo i m’he dedicat a la Dansa del Ventre i Dansa Tribal Fusió, pensava que tenia el cos  -i especialment la pelvis- alliberada, plena d’energia. Les primeres classes de twerking van ensenyar-me a connectar amb la pelvis des d’un altre lloc. Uns moviments encara més alliberadors, destensionadors, salvatges…
Encara quan dic obertament que vaig a Booty Dance puc observar al meu voltant mirades i somriures nerviosos. La dansa com a expressió cultural no s’escapa de la mirada patriarcal i masclista que acompanya diferents facetes de la vida a la nostra societat.
Jo escullo gaudir del plaer i del meu propi cos. Jo escullo aquesta forma d’alliberament, de fer trontollar els meus esquemes, els esquemes patriarcals de la nostra societat. Jo em regalo aquesta oportunitat per a re-connectar amb el meu cos, ballant sola i ballant amb grup. Jo escullo moure el cul i el meu cos dreta, estirada, de quatre potes o com senti.
Perquè els meus glutis, la meva vulva, el meu cor, la meva ment i el meu esperit així ho desitgen!
Infinitament agraïda i feliç de compartir tardes amb la Marta Munyoz per tant i les dones del grup.

Deja un comentario

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Marta Munyoz Masó.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Cdmon.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquesta web utilitza cookies. Pots veure més info clicant els botons.    Veure Política de cookies
Privacidad