Qui soc

Una mica de mi...

He sigut ballarina i professora de dansa del ventre des de l’any 2005, m’he format  amb Munique Neith (Títol Acadèmic). He format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith, i ha sigut membre fundadora de la companyia Almasaim.

Arrel del neixament de la meva primera filla (2012) i la meva formació com a professora del Mètode Laxmi, (2014) començo a treballar a través de la dansa i el moviment per millorar la salut sexual de les dones (dolors menstruals, infertilitat, incontinència…), les condicions de l’embaràs i el part, i també la recuperació al post-part.  D’aqui el treball de Dansa Matriu.

Facilitadora de cercles de paraula i de moviment.

Després de diversos contactes amb el món del creixement personal i espiritual, al 2018 m’endinso amb la Mar i en Marc a A toc de Cor amb el projecte “Perles que germinen i Espurnes”  el qual m’omple d’eines noves per acabar de definir el meu projecte i acompanyar des d’una mirada més terapèutica.

També aquest mateix any, sentint que finalitza la meva segona etapa de postpart, m’obro de nou a la dansa amb ganes d’actualitzar-me i absorbir una tècnica nova: el Booty Dance amb la mirada preciosa d’empoderament de la Kim Jordan.

Ben aviat aquest esdevé una potent eina de vitalització de l’energía sexual i complementa de manera molt positiva tots els moviments pèlvics femenins de la dansa del ventre, aportant Yang (masculí) al meu treball.

Aquesta web utilitza cookies. Pots veure més info clicant els botons.    Veure Política de cookies
Privacidad