Olotines en revolució amorosa

img_0672.jpg

Aquests dies estic rebent molta informació sobre la sexualitat de les dones en el Congrés virtual de empoderament sexual femení.

Dones amb diferents maneres de viure la seva sexualitat i amb un mateix objectiu; la recerca de la seva identitat sexual i poder compartir-ho amb altres dones per crear un canvi social, l’efecte del “centésimo mono”.

I entro en un estat profund d’agraïment i de riquesa informativa que em permet situar-me, que em permet obrir mirada, em permet saber qui sóc.

Se’m fa molt present la diferència entre la revisió sexual de les dones que viuen en un lloc nou al del seu naixement i les dones que viuen al mateix poble petit on s han criat, com jo, envoltades d’uns mateixos patrons d’un mateix nucli, d’un arrelament molt profund… és un camí dificultós i sento que estic aquí per transitar-lo.

M’agrada pensar que estem movent la terra, que estem plantant llavors i que el tempo és un altre.

Per aquí corre l’Anna Sàlvia, una dona psicòloga meravellosa entregada a l’educació menstrual i a la dona cíclica. També la Myriam Penya que reeduca i empodera a través de tècniques orientals que ja són seves, perquè la seva vivència fa que el seu cos i energia parlin soles.

I segurament que moltes altres que no conec posen el seu granet de sorra.

De fet cada vegada que una dona s’escolta, es reconeix i ho entrega a l’altre (parella, amiga, família…) està creant tot un desert en forma de canvi.

Estic segura que molta gent quan parlo de sexualitat es pensa que estic parlant de l’acte sexual, desgraciadament durant molts anys ha sigut això per moltes dones i homes, però ara comencem a trencar motlles. I jo desitjo aportar el meu granet de sorra a totes les dones i tots els homes que sentin la necessitat de connexió amb el seu cos físic i en concret amb el cos sexual.

No puc acabar aquest escrit sense referenciar al Mètode Laxmi i els meus dos processos d’embaràs, part i postpart que són els processos més sexuals que he viscut mai. Aquest és l’exemple més clar de què la sexualitat comença per un mateix.

Així que dones i homes d’Olot i província us animo que us aixequeu i feu la revolució en forma d’amor cap a vosaltres mateixos.
Que us conegueu i integreu la vostra sensualitat i sexualitat creadora.

Pròxim taller de Sexualitat en Moviment el 26 d’Octubre aquesta vegada participarà algun home, així que molt benvinguts sereu.

Cada setmana classes regulars de Cuidant el Core, un espai de reconnexió i salut sexual a través del moviment i la dansa.

Marta

Deja un comentario

Ver más

  • Responsable: Marta Munyoz Masó.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Cdmon que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquesta web utilitza cookies. Pots veure més info clicant els botons.    Veure Política de cookies
Privacidad