GRUP DE MOVIMENT CONSCIENT

El grup de moviment conscient és un viatge cap al cos en companyia. El procés corporal del meu company em fa de mirall i accelera la meva consciència.

Quan el grup s’obre en un espai sense judicis i de mirada amorosa, jo em transformo amb cada transformació dels meus companys.

La consciència corporal ens convida a viure des de l’autenticitat en tot moment, amb un mateix, i per conseqüència amb els altres.

“Estic tant amb mi, que em trobo amb els altres”

Com treballem?

• Des del moviment guiat i lliure. Us proposo una mateixa dinàmica, on fem un recorregut per tot el cos des de abaix adalt, des del terra (peus) fins al cel (coroneta). La proposta és sempre la mateixa però cada dia és diferent.

Treballem en base a dos grans eixos: la pelvis i el pit

• Amb musicoteràpia. Cada cançó porta un programa amb el qual podem integrar quelcom que necessitem: amor, força, tendresa, tristesa.

• Amb aromateràpia. Les olors ajuden a anclar un propòsit.

• Amb intenció. La transformació essencial es dona amb les teves ganes. No hi ha terapia ni treball mes poderós que aquest.

Aquesta sessió grupal va acompanyada d’una sessió individual/mes per anar a bussejar encara mes en allò propi i així arribar al grup encara amb més consciència.

Aquesta web utilitza cookies. Pots veure més info clicant els botons.    Veure Política de cookies
Privacidad